Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

GIORGOS GIASEMIS & PLANITIS GH.HD-HQ

                                                
                            
                                                     

            Γιασεμής Γιώργος - Βιογραφικό

Ο Γιώργος Γιασεμής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο κόσμος του τραγουδιού τον μάγεψε και ήξερε ότι το τραγούδι θα ήταν πρωταγωνιστής στη ζωή του παρόλο που δεν υπήρχαν μουσικές επιρροές στο σπίτι του. Από μικρή ηλικία βρίσκεται σε ιερούς χώρους και ψέλνει, μιας και είναι λάτρης της βυζαντινής μουσικής, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και κιθάρας.

Τελειώνοντας το σχολείο... και μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας, κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού σε αθηναϊκές πίστες, αρκετές επαρχιακές πόλεις και εξωτερικό (Γερμανία-3 μήνες), όπου γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός και αποκτά σημαντικές εμπειρίες σαν λαϊκός τραγουδιστής.

Το 2002 μετά από μια σεζόν στο «Romeo», ο τότε μαέστρος του Θεόφιλος Αναστασιάδης τον προτρέπει να ανηφορίσει μαζί του στη Θεσσαλονίκη, όπου και ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο «Γοργόνες και Μάγκες» τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Η «Νύφη του Θερμαϊκού» τον μαγεύει, οι Θεσσαλονικείς τον αγκαλιάζουν και μένει εκεί για 8 ολόκληρα χρόνια! Σ’ αυτό το διάστημα καταγράφει ένα ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, τραγουδώντας για 7 σεζόν-3,5 χρόνια συνεχόμενα, 7 ημέρες την εβδομάδα στις «Μούσες»!

Στην αγαπημένη του πόλη εντάσσεται στην δισκογραφία, με τραγούδια που γίνονται φοβερές επιτυχίες στην Βόρεια Ελλάδα (όπως τα «ακόμα σ’ αγαπάω», «συγγνώμη», «χίλια κομμάτια», «νιώσε με», «να ‘ξερες», «τελικά» και «τέλος πάντων»)! Το 2007 φεύγει από τις «Μούσες» έπειτα από παρότρυνση του φίλου του Φώτη Δασκαλάκη και του επιχειρηματία Γιώργου Ποζίδη και ξεκινάει εμφανίσεις στο «Gala». Συγχρόνως, κυκλοφορεί το τραγούδι «Για σένα να πεθάνω» σε στίχους Χριστόδουλου Σιγανού, Βαλεντίνο και μουσική Χριστόδουλου Σιγανού. Το συγκεκριμένο κομμάτι γνωρίζει πανελλαδική επιτυχία και απογειώνει τον Γιώργο, κάνοντας τον γνωστό πλέον σε όλη την Ελλάδα!

Στην συνέχεια έρχονται μεγάλες συνεργασίες με σπουδαία ονόματα του χώρου, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης και η Δέσποινα Βανδή. Στη Θεσσαλονίκη ηχογραφεί το διπλό cd «Μαμούνια Live», το οποίο γίνεται πλατινένιο (σημαντική η βοήθεια της Plus Rec-Universal και του φίλου του Χάρη Πρώϊου).

Για μια ακόμη φορά η πόλη που λατρεύει παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή του, αφού εκεί τον ανακαλύπτει ο Φοίβος (με την συμβολή του Αλέκου Γαβριηλίδη - Πανόραμα 9,84) και ξεκινάει συνεργασία μαζί του με πρώτο τραγούδι το «ούτε κρύο, ούτε ζέστη», ενώ εντάσσεται στο δυναμικό της Spicy τον Φεβρουάριο του 2011!

Κάτι ακόμα για τον Γιώργο:

Ενώ είναι βέρος Αθηναίος, ο ίδιος δηλώνει Σαλονικιός...

Χόμπι: Κιθάρα, μηχανοκίνητος αθλητισμός, ψαροντούφεκο, καταδύσεις και ποδόσφαιρο

Πηγη αθρου" kleisetrapezi.gr
You Tube http://www.youtube.com/watch?v=qGK7jo9GanM

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου